GEEF DE BODEM JOUW STEM

Vondelpark Amsterdam

Het moet en het kan anders. Een distributiecentrum bouwen op de laatste biologische grond van Amsterdam is een achterhaald plan. We (Voedselpark Amsterdam namens duizenden Amsterdammers) zijn nog steeds volop bezig om de Gemeente Amsterdam hiervan te overtuigen.Hier we kunnen jouw hulp goed bij gebruiken!

Vanaf vandaag 20 april liggen er weer nieuwe posters en flyers bij De Boterbloem, haal ze op deel ze uit 🌻

SLUIT JE AAN BIJ DE POLDERPICKNICK OP ZATERDAG 22 APRIL 14.00 🦋

Na het zien van de documentaire MEER, hebben een aantal bezoekers besloten om in actie te komen voor de Lutkemeerpolder. Ze roepen iedereen op om op 22 april – #DagvandeAarde – te komen picknicken in de polder. Vanaf 14 uur is iedereen van harte welkom om aan te sluiten met een eigen picknick. En je kunt ook altijd iets halen (kopen) bij bij de winkel van de Boterbloem.

Adres Voedselpark Amsterdam / Boerderij de Boterbloem
Lutkemeerweg 262 B
1067 TH Amsterdam

De dag van de Aarde
  • Zaterdag en zondag 22 en 23 april zijn er extra voorstellingen van MEER in de Filmhallen om 10.30 zie: https://filmhallen.nl/films/meer/
  • Maandagavond 24 april De documentaire is ook te zien bij bioscoop de Vlugt in Nieuw West om 18.30 hier is filmmaker Bart Melief ook aanwezig. Zie: https://www.cinemadevlugt.nl/film/meer
  • Op maandagavond 8 mei De documentaire MEER is recent met grote belangstelling ontvangen. Het verhaal eindigt waar Voedselpark Amsterdam begint. MEER vraagt letterlijk om meer. De afgelopen maanden is er door Danny Edwards (stedenbouwkundige) en Bonnie Chopard (landschapsarchitecte) hard gewerkt aan een realistisch, duurzaam alternatief voor de plannen van de gemeente om op de laatste biologische landbouwgrond van de stad een distributiecentrum te bouwen. Ben je erbij? ledereen is van harte welkom bij de presentatie. Deelname is gratis. Wij kijken ernaar uit samen het gesprek aan te gaan over de plannen voor het Voedselpark en een groene toekomst voor Amsterdam en de Lutkemeerpolder. Je kunt je hier aanmelden: https://dezwijger.nl/programma/meer


Geef een ode aan de bodem💚
GeefDeBodemJouwStem

Sluit je aan bij Voedselpark Amsterdam campagne ‘Geef de bodem jouw stem’ en laat je stem horen voor het behoud van de Lutkemeerpolder!

Zimmerhoeve Amsterdam
Buurtcompost💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: